Knuffeldoekje voor op vakantie

Is het voor u ook altijd zo een stress om met de auto op vakantie te gaan? Er aan denken dat u alle spulletjes mee heeft. En niks vergeten bent. Of dat uw kindje op de achterbank in de auto aan het jengelen is? Het gejengel van uw kind is dan nu verleden tijd! met een knuffeldoekje krijg u uw kindje lekker rustig. Zo kunt u toch lekker op vakantie gaan met een kindje op de achterbank die lekker aan het slapen is. Er is nu een webshop die de mooiste tutdoekjes en knuffeldoekjes ontwerpt en produceert tegen goedkope prijzen.

Gebruik van de juiste materialen
Om ervoor te zorgen dat uw kind in de eerste levensjaren niet aan allerlei allergenen en chemische stoffen wordt blootgesteld werkt dit bedrijf enkel met materialen die OEKO-TEX gecertificeerd of GOTS gecertificeerd zijn. Bij deze keurmerken wordt er gecontroleerd of er geen zware metalen (zit vaak in kleurstoffen), formaldehyde, en genetisch gemodificeerde stoffen in de materialen aanwezig zijn.

Groot aanbod knuffeldoekjes
Door de grote variatie van stoffen die voor het tutdoekje gebruikt worden zijn er veel verschillende soorten combinaties mogelijk. Ook door de verschillende vormen van de knuffeldoekjes wordt het aanbod alleen maar groter. Zo zijn er vierkant-, rond-, ster-, dier-, monster-, en voertuigvormige doekjes. Het aanbod van deze winkel bestaat dus ook alleen maar uit knuffel- en tutdoekjes men kan dus wel zeggen dat zij het grootse eigen aanbod van Nederland hebben.

Tutdoekjes als cadeautje
Door de grote variatie in doekjes is er voor iedere smaak wel een doekje. En zo is een knuffeldoekje dus erg leuk om te geven als kraamcadeau. Maar natuurlijk kunt u de doekjes ook gewoon geven aan de wat oudere kinderen die het tutten en knuffelen ook nog steeds prettig vinden. Zo komt ieder kind lekker en rustig in slaap!